vineri, 25 aprilie 2014

Egiptul

Aceasta pictura trebuia sa includa elemente ce aveau legatura cu Egiptul. Am inclus mult nisip, un soare puternic, Nilul, piramidele.
Doamna profesoara m-a ajutat sa fac forma unei piramide si apoi eu le-am facut pe celelalte. Imi place cum am pictat piramidele pentru ca sunt frumoase si par 3D.
Am mai pictat un sarcofag pentru ca stiu ca asa se inmormantau mumiile in Egiptul antic. Mai stiam ca pisicile erau foarte respectate in Egipt. Camila apare pentru ca e specifica in desert. Apare si un zeu din Egiptul antic, Anubis, cu cap de sacal.
Cred ca e o pictura interesanta, mai ales ca mie imi place istoria.

Dans si muzica

Aceasta pictura reprezinta o imagine a dansului popular insotit de muzica. 
 Mi-am imaginat un spectacol pe o scena.
 Personajele sunt in miscare.
 Doamna mea de la pictura a spus ca o sa trimita picturile cu aceasta tema la un concurs.

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Verisoarele

  Verisoara mea este  mare. Are 6 ani. Ei ii place sa se joace  pe  calculator. Ne jucam  impreuna. Ne certam si ne impacam. Intr-o zi,acum doi ani, eu si DANA, verisoara mea, ne-am dus in parc la Durbaca, ne-am plimbat  cu masinutele. Si matusa noastra, Carmen, era cu noi.


   
 

duminică, 6 aprilie 2014

Primavara

Eu am facut aceasta creatie cu Paint, pe calculator. Imi doream sa ies afara dar era urat asa ca am desenat un  peisaj frumos cu un parculet, asa cum imi doream eu.
Soarele era fericit in desen pentru ca el sclipea pe cerul meu chiar daca afara nu era deloc soare.
Cand a iesit soarele de dupa nori, mami m-a dus in parcul de langa noi.

vineri, 4 aprilie 2014

Bucuria Craciunului

       Aceasta pictura imi place in mod deosebit. Am realizat-o de Craciun, anul trecut.
       Eu am incercat sa pictez cat mai multe lucruri legate de bucuria sarbatorii nasterii Lui Iisus: Maria, Iosif, cei trei magi ce au venit sa ingenuncheze aducand cadouri Lui Mesia, steaua calauzitoare, ingerii, noaptea geroasa si staulul cu animale in care s-a nascut Iisus, bradul inconjurat de cadouri si de copii veseli.
       Bucuria Craciunului este o pictura inspirata din religie, din icoane.