miercuri, 21 mai 2014

ANOTIMPURILE

Pictura aceasta poarta titlul "Anotimpurile". Am realizat-o la Palatul copiilor din Galati, la cursul de pictura. Acolo ne indruma, ne invata sa pictam, doamna profesoara Mihaela Brumar.
 Imi place foarte mult cum am combinat culorile in aceasta pictura.
 Mai ales ca include toate cele patru anotimpuri cu toate nuantele ce apar primavara,vara, toamna, iarna.
Fiecare personaj este o zana-anotimp foarte frumoasa. Zanele fug una dupa alta.
 Primavara cea blanda!
 Vara cea calda!
 Toamna cea bogata!
 Iarna cea stralucitoare!
 


luni, 19 mai 2014

Dans si eleganta


TEO micuta

 

 Teo este surioara mea micuta. Ea are sapte luni.
 Ii place sa te strambi la ea. Rade si e foarte vesela.
 Cand incepe sa planga o linistesc ori fug la mine in camera ca sa nu o mai aud. Aproape merge in branci si sta cat de cat in fundulet.
 Ei ii place sa bage toate jucariile in gura si se enerveaza daca jucaria nu ii incape in gura.
Are doi dinti jos si doi dinti sus. Cand doarme este un ingeras. Eu i-am pus porecla ingerasul falcos.

Vaporul culorilor


         Aceasta este o pictura de-ale mele care se numeste "Vaporul culorilor". Pictura aceasta reprezinta un vapor  colorat pe care eu sunt capitan. Delfinul se bucura pentru ca eu ma joc si vorbesc cu el.
        Acea inimioara am realizat-o prin zgarierea culorii asa cum ne-a invatat doamna profesoara de pictura de la Palatul copiilor.
        Pictura aceasta a suferit si un mic accident: o colega mi-a varsat apa peste ea exact cand era gata. Am plans putin dar s-a uscat si au ramas doar ceva urme. Imi place cum am colorat velele.


 
 


vineri, 16 mai 2014

Interior traditional de sarbatori

Aceasta este o pictura facuta la Palatul copiilor din Galati, in care mi-am imaginat o familie intr-o casa de la tara. Momentul este, dupa cum se vede, Craciunul. Se vede ca e iarna si pe fereastra...am innebunit-o pe mami cu detaliile! :)
In casa se pot observa: soba cu plita si horn, oala de pe plita, stergarele si farfuriile decoratieve, patul cu perna si cuvertura din lana, covorul cu motive traditionale, mesele, patutul bebelusului, scaunul, tablourile de familie, pisica si...familia.

Primavara in natura

La AVAP am realizat mai multe lucrari despre primavara.
Prima pe care am pus-o aici este o lalea rosie frumoasa sub un soare placut si un norisor bland de primavara. Am avut nevoie de o coala alba A4, foarfece, aracet si de hartie creponata colorata din care am facut bilute. Mai intai am desenat in creion HB contururile si apoi am lipit bilutele.
Iata, ce a iesit!
A doua lucrare am facut-o folosind o coala alba A4, foarfece, aracet, hartie glasse lucioasa colorata.
 A treia lucrare e facuta cu hartie alba A4, hartie glasse, hartie creponata, foarfece, aracet. Reprezinta un pom inflorit...cred ca e un mar :)  .
 Cred ca sunt frumoase si sunt mandra de ele.